Aanhangwagens huren

Verhuur voor snel transport van je auto, paarden of materialen

Mathieu Kerckhofs Trailers, uw specialist in aanhangwagenverhuur! Of u nu een professionele klusser bent of gewoon een aanhangwagen nodig heeft voor huishoudelijk gebruik, wij hebben de juiste aanhangwagen voor u. Moet je snel bouwmaterialen of machines van A naar B vervoeren? Of heb je een verhuizing op de planning staan? Mathieu Kerckhofs Trailers is in de regio Limburg en ver daarbuiten een begrip voor de verhuur van geremde aanhangwagens. Je kan bij ons huren voor een paar uur, een dag of een week. Wij bieden deze dienst aan zowel particulieren als bedrijven aan. Van de klassieke bakaanhangwagens voor auto's tot gespecialiseerde paardentrailers, in ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Aanhangwagens voor elke toepassing

  • Zowel zakelijk als particulier gebruik
  • Laadvermogens van 750 tot 3.500 kg
  • Geremde aanhangwagens tot 3.500 kg
  • Keuze uit diverse materiaalstructuren: stevig hout, kunststof of aluminium
  • Keuze uit bijkomende onderdelen: (vlak)zeilen, netten, loofrek, hoogrek, reservewielen, uitzetsteunen, oprijplaten, dubbele achterdeuren, oprijklep, opklapbare zijwanden, takellieren,…
gekoppelde paardentrailer op de baan

De voordelen van huren bij ons

Contacteer ons voor meer voordelen

Ontdek het gamma

veetrailer in een wei
paardentrailers
autotransport trailer in actie
Autotransport
Kippertrailer met zand
Kippers
trailer voor huishoudelijk gebruik
Huishoudelijk gebruik
veetrailer in een wei
Veetrailers
kraan die op een dieplader rijdt
Diepladers

Hoe werkt een verhuur bij Mathieu Kerckhofs Trailers

Snelle en efficiënte service is waar wij voor staan. Daarom kan je eenvoudig een offerte aanvragen via het onderstaande contactformulier. Wij streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden. Bij het ophalen van de aanhangwagen, paardentrailer of autotrailer die wij te huur aanbieden, dien je met een aantal zaken rekening te houden. Zo is het betalen van een borgsom verplicht en moet de chauffeur ook een geldig rijbewijs BE kunnen overleggen. Als aan deze voorwaarden is voldaan, overhandigen wij je het officiële huurcontract en kan je de aanhangwagen meteen afhalen op ons terrein.

Binnen de 24 uur een gratis offerte
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.