Wij zijn Mathieu Kerckhofs Trailers

Jarenlange aanhanger van kwaliteitstrailers

Van Ifor Williams Belgium tot Ifor Williams Aanhangwagens. De verschillende namen waaronder wij sinds 1991 in België en ver daarbuiten bekend zijn, zijn niet op één hand te tellen. Vandaag kiezen we voormeer uniformiteit in ons verhaal. Wij zijn Mathieu Kerckhofs Trailers: al meer dan 30 jaar exclusief invoerder van Ifor Williams aanhangwagens in België. Met distributiepunten over heel het land.

Ons kantoor in Bree is het kloppende hart van al onze activiteiten. Je kan er terecht voor aankoop en verhuur van Ifor Williams aanhangwagens, en herstellingen en onderhoud van alle merken. Een uitstekende service na verkoop is waar wij trots op zijn.  

5 Vragen aan zaakvoerder Liesbeth Kerckhofs

Liesbeth Kerckhofs, Bernd Geebelen & Mathieu Kerckhofs

Wat maakt BVBA Mathieu Kerckhofs Trailers anders dan andere bedrijven in jullie sector?

“Wij zijn de exclusieve importeur van Ifor Williams aanhangwagens in heel België. Daarom kunnen wij de beste garanties bieden. Door onze goede contacten met het moederbedrijf in Groot-Brittannië, kunnen wij ook snel leveren en beschikken we over een grote voorraad. Dit geldt zowel voor trailers als voor onderdelen. Door ons uitgebreid netwerk met 18 verdelers, zijn wij ook vertegenwoordigd in alle provincies.

Waarom blijven klanten bij jullie?

“Wij zijn een echt familiebedrijf. Veel van onze klanten maken daar deel van uit en blijven klant voor het leven. Natuurlijk lezen wij ook wel eens recensies. Dan zie je vaak dat klanten ons roemen om onze klantvriendelijkheid, kennis en snelheid van service en reparaties. De deur staat altijd open.”

Wat heeft de toekomst in petto voor Mathieu Kerckhofs Trailers?

“Wij zijn ambitieus. Stilstand is achteruitgang. Daarom werken we er hard aan om onze marktpositie nog te versterken. De bouw van een gloednieuwe showroom, waar we zowel particulieren als dealers willen ontvangen, wordt een volgende hoogtepunt in ons verhaal. We hebben ook onze dienstverlening aanzienlijk uitgebreid: met verhuur en reparaties voor alle merken. Binnenkort komt daar ook leasing bij. Wij willen een allround trailerservice worden. Een aanspreekpunt voor iedere eigenaar van een aanhangwagen.”

Zijn jullie nog op zoek naar nieuwe medewerkers?

“Natuurlijk! Momenteel hebben we twee technici en een bediende in dienst. Maar om onze groei voort te zetten, zijn wij nog op zoek naar een administratief medewerker, een onderhoudstechnicus en een logistiek medewerker. Onze medewerkers maken ook deel uit van de familie. Hun mentaal welzijn is voor ons van het allergrootste belang. Voor de rest staan wij voor openheid, transparantie en flexibiliteit.”
Wij zijn een echt familiebedrijf. Veel van onze klanten maken daar deel van uit en blijven klant voor het leven. Natuurlijk lezen wij ook wel eens recensies. Dan zie je vaak dat klanten ons roemen om onze klantvriendelijkheid, kennis en snelheid van service en reparaties.”
- Liesbeth Kerckhofs, zaakvoerder tweede generatie
Contacteer ons
Wil je deel uitmaken van ons team?  Of heb je een vrijblijvende vraag? Neem nu contact met ons op
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.