Remorken

Op zoek naar een nieuwe remork voor huishoudelijk of professioneel gebruik? Onze experten van Mathieu Kerckhofs Trailers helpen je bij het kiezen van een remork op jouw maat. Of je nu op zoek bent naar een compacte remork om kleiner materiaal vervoeren of een grotere remork nodig hebt voor professioneel gebruik, bij ons ben je aan het juiste adres.

Vraag je offerte aan

Onze remorken zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en gewichtsklassen. Van ongeremde tot geremde remorken, van open tot afgesloten remorken en van enkel- tot dubbelassige remorken. Bij ons vind je remorken in alle soorten en maten.

Waarom kiezen voor Mathieu Kerckhofs Trailers?

 • Icoon checkmark
  Jarenlange ervaring: Wij zijn meer dan 30 jaar invoerder van Ifor Williams in België en verzorgen de verkoop en het onderhoud van remorken en trailers. Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen bij om al uw vragen te beantwoorden.
 • Icoon checkmark
  Uitstekende service:  Een goed functionerende remork is voor elke gebruiker van levensbelang. Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren monteurs die de reparatie of het onderhoud van jouw remork met zorg uitvoeren. Dankzij een grote voorraad wisselstukken zorgen wij ervoor dat jouw remork in perfecte staat wordt afgeleverd.
 • Icoon checkmark
  Persoonlijke aanpak: Wij begeleiden jou als klant altijd naar de beste oplossing. Het stopt niet bij de verkoop. Wij bestrijken het hele traject: van de registratie van het voertuig tot het onderhoud en de reparaties in de jaren erna.
 • Icoon checkmark
  Hoogstaande kwaliteit: Mathieu Kerckhofs Trailers werkt enkel met high-end oplossingen van Ifor Williams Trailers. Een garantie voor kwaliteit in verkoop, onderhoud en verhuur.
Kantoor van Mathieu Kerckhofs Trailers, verkoop van Ifor Williams en onderhoud en reparaties alle merken.

Hoe de juiste remork kiezen?

Het kiezen van de juiste remork kan een uitdaging zijn, vooral als je niet bekend bent met de verschillende soorten remorken die beschikbaar zijn. Hieronder vind je enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de juiste remork:

Vraag je offerte aan

Paardenremorken

Of je een professioneel ruiter bent, of je wil je paarden mee nemen voor wandelingen of een jumping, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben paardenremorken van 1 paard tot 5 pony’s gemaakt met de beste materialen om jouw paard(en) zo confortabel mogelijk te vervoeren.

HBX HBE reeks Ifor Williams Trailers rood en zilver paardentrailers voor één paard of twee paardenTA510G Ifor Williams Veetrailer in veld rijdend met Isuzu wit ervoor livestockkit 12"

Veeremorken

Remorken die specifiek gebouwd zijn voor het vervoer van dieren volgens de vereiste normen. Ze zijn comfortabel voor het vervoer van jouw paarden, koeien, schapen, alpaca’s, varkens, ezels, kleinveedieren, …

Kipper aanhangwagen

Kippers zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van kiepbare lasten zoals zand, grind, boomschors, puin, tuinafval, … Ze zijn leverbaar van ongeremd tot 3500kg, naargelang wat je zoekt en nodig hebt.

Tipping trailer TT3017 of TT3621 met stenenGP Ifor Williams Trailers met JCB drie-asser met achterramp 1,83m en baksteun

Machinetransporters

Met een enorm gamma en mogelijkheden, kunnen wij je uitstekend verder helpen in de machinetransporters, van diepladers tot multitrailers, voor het vervoer van graafmachines, knikladers, hoogtewerkers en schaarliften, dumpers, tractoren, grasmaaiers, …

Plateauremorken voor algemeen gebruik

Remorken voor algemeen gebruik bestaan met de bak boven de wielen, of de bak tussen de wielen. Remorken met de bak boven de wielen vergemakkelijkt het laden met een heftruck langs de zijkant en zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar.

LM146 met big bags plateau Ifor Williams Trailers met ladderrek en landrover discovery
Ongeremde trailer Ifor Williams P5E P6E P8E P7E tuincentrum algemeen gebruik en huishoudelijk

Ongeremde remorken

Ongeremde remorken zijn ontworpen voor het vervoeren van lichtere ladingen en hebben geen remmen. Ze zijn betaalbaar en ideaal voor occasioneel gebruik, zoals het vervoeren van tuinafval, verhuizingen of kleine klussen. Ze vereisen geen rijbewijs BE.

Gesloten remorken

Dichte remorken zijn ontworpen voor het vervoeren van ladingen die beschermd moeten worden tegen de elementen en diefstal. Ze zijn ideaal voor het vervoeren van goederen zoals elektronica, meubels en andere waardevolle spullen, maar ook voor plantenkwekers, schrijnwerkers, verhuisfirma’s, etc.

Boxvan BV126 Ifor Williams Trailers Desert town gesloten aanhangwagen
Cartransporter Ifor Williams CT177 autotrailer met land rover range rover

Autotransporters

Van onze open modellen tot onze gesloten Transporta, kantelbaar of niet kantelbaar. Ze zijn er in verschillende maten en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten voertuigen, zoals personenauto's, vrachtwagens, SUV’s tot 2700kg. Ze kunnen worden aangepast aan specifieke transportbehoeften, inclusief het vervoeren van voertuigen van verschillende groottes.

Je remork bestellen bij Mathieu Kerckhofs Trailers
Met een remork van Ifor Williams ben je verzekerd van gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid. Wil je graag wat extra informatie of advies over de beste aanhangwagen voor jouw vervoersbehoeften? Onze experten denken graag met je mee. Samen met jou overlopen ze de specifieke vereisten en stellen ze samen de perfecte aanhanger samen die beantwoordt aan jouw verwachtingen.
Bedankt! We hebben je aanvraag goed ontvangen.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw.