Paardentrailers

De Ifor Williams trailer is ontworpen voor jou en je paard. De combinatie van de sterke punten van de Ifor Williams paardentrailer met de continue verbetering zorgt ervoor dat je de veiligste en sterkste paardentrailer ooit door ons gemaakt, achter de wagen hebt liggen. Bij Mathieu Kerckhofs Trailers vind je een ruim assortiment aan paardentrailers. Hieronder vind je een overzicht van onze trailers, die allemaal van gemaakt zijn met de modernste productieprocessen en technieken om jouw paard veilig en comfortabel te vervoeren.

Hoe de juiste paardentrailer kiezen?

Het kiezen van de juiste aanhangwagen voor het vervoer van je paard is een belangrijke beslissing. Hier zijn enkele factoren om te overwegen:

 • Icoon checkmark
  Aantal paarden: Je kan kiezen uit 3 types, de trailer voor één paard, 2 paarden of 3 of meer paarden/pony’s.
 • Icoon checkmark
  Grootte: Zorg ervoor dat de trailer groot genoeg is voor je paard om comfortabel in te staan en te bewegen. Te klein kan stress veroorzaken bij je paard.
 • Icoon checkmark
  Uitvoering: Onze paardentrailers zijn beschikbaar met vooruitloop (voorlosser) of ingebouwde zadelkamer, standaard achterklep of de combinatie klep en deuren.
 • Icoon checkmark
  Materiaal: Kies een trailer gemaakt van kwaliteitsmateriaal dat duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.
Vraag een offerte aan
HBX403 rood anderhalfpaardstrailer met één paard geladen die door het venster kijkt van Ifor WIlliams
Ifor Williams Trailer HB506 zwart voor 2 paarden met paard geladen

Soorten paardentrailers

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten paardentrailers, variërend in grootte en functies. Hieronder vind je een overzicht van onze beschikbare modellen:

 • 1-paardstrailer
  Onze 1-paards trailer is ideaal voor het vervoeren van één paard. Onze *403 modellen bieden een ruimere sta-breedte voor het paard dan de tweepaardstrailer en is een echt voordeel voor paarden die niet graag reizen, of veel ruimte nodig hebben tijdens transport. Hiermee vervoer je probleemloos paarden tot 1,68m schofthoogte.
 • 2-paardstrailer
  In de tweepaards trailers hebben we 2 categorieën. De *506 en de *511-reeks, beide zijn geschikt voor 2 paarden. De *511 reeks is iets langer en breder dan de *506 en wordt aangeraden voor paarden vanaf 1,72m. Deze twee modellen zijn standaard voorzien van een middenverdeling en een reservewiel. Je kan kiezen uit een voorlosser (voorafstap) of een ingewerkte zadelkast, die ruimte biedt aan 2 zadels met hun toebehoren.
 • 3-paardstrailer
  Onze 3-paards trailers zijn bieden plaats aan 2 paarden tot 5 pony’s. De telescopische middenverdelingen kunnen op verschillende posities ingesteld worden, om zo de ideale sta-ruimte voor je paarden te voorzien. Deze trailers hebben een binnenhoogte van 2,30m en zijn voorzien van een inspectiedeur. De schuiframen en dakluiken zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving voor de paarden, ook de dikke rubberen mat voelt comfortabel aan.

Meer dan 60 jaar in veilige handen

Sinds 1958 hebben reeds velen vertrouwen gesteld in onze trailers. Vraag het maar aan een trotse eigenaar – die zijn niet moeilijk te vinden! In ons HB-assortiment bouwen we verder op de decennia aan expertise en kennis van Ifor Williams Trailers terwijl ze tegelijkertijd opvallende nieuwe ontwerpen introduceren die hen onderscheiden. Het resultaat weerspiegelt onze investering in nieuwe technologieën, processen en materialen. Die zorgen ervoor dat onze producten de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen. Voor de veeleisende paardenliefhebber komt er geen andere trailer in de buurt.

HBX HBE reeks Ifor Williams Trailers rood en zilver paardentrailers voor één paard of twee paarden
Mathieu Kerckhofs Trailers Terrein buiten voor stock trailers van Ifor Williams

Waarom kiezen voor Mathieu Kerckhofs Trailers?

 • Icoon checkmark
  Jarenlange ervaring: Wij zijn meer dan 30 jaar invoerder van Ifor Williams in België en verzorgen de verkoop en het onderhoud van remorken en trailers. Ons team van experts staat altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
 • Icoon checkmark
  Uitstekende service:  Een goed functionerende remork is voor elke gebruiker van levensbelang. Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren monteurs die de reparatie of het onderhoud van jouw remork met zorg uitvoeren. Dankzij een grote voorraad wisselstukken zorgen wij ervoor dat jouw trailer in perfecte staat wordt afgeleverd.
 • Icoon checkmark
  Persoonlijke aanpak: Wij begeleiden jou als klant altijd naar de beste oplossing. Het stopt niet bij de verkoop. Wij bestrijken het hele traject: van de registratie van het voertuig tot het onderhoud en de reparaties in de jaren erna.
 • Icoon checkmark
  Hoogstaande kwaliteit: Mathieu Kerckhofs Trailers werkt enkel met high-end oplossingen van Ifor Williams Trailers. Een garantie voor kwaliteit in verkoop, onderhoud en verhuur.
Vraag je offerte aan

Voordelen van Ifor Williams paardentrailers

Ifor Williams is een gerenommeerd merk in de wereld van aanhangwagens en paardentrailers. Hier zijn enkele voordelen van Ifor Williams paardentrailers:

 • Icoon checkmark
  Veiligheid: Onze paardentrailerszijn ontworpen en ontwikkeld met aandacht voor gewicht en sterkte als belangrijksteelementen. Zo zijn ze opgebouwd met een aluminium frame, bestaande uit 6verticale stijlen in elke hoek en dit wordt nog extra versterkt doorhorizontale verstevigingen over de lengte van de trailer om rolkooi te bekomendie de trailer intact houden bij ongevallen.
 • Icoon checkmark
  Comfort: Onze complete HB-reeks beschikt over innovatieve kenmerken die een uitstekend comfort bieden aan het paard en een opmerkelijk gebruiksgemak en veelzijdigheid voor de gebruiker/eigenaar. Zo gebruikt Ifor Williams Trailers al meer dan 60 jaar parabolische bladveren en waarbij de schokken beter worden opgevangen dan bij een torsievering wat resulteert in een comfortabel reizen voor jou en je paarden.
 • Icoon checkmark
  Duurzaamheid: Het chassis van de Ifor Williams Trailer is gelast staal, een thermisch verzinkte en gegalvaniseerde constructie voor een lange en probleemloze levensduur. Door de aluminium vloer met volledig verwijderbare rubber mat kan de trailer gemakkelijk onderhouden worden.
Vraag je offerte aan
HBX506 chassis Ifor Williams Trailers paardentrailer
Je paardentrailer bestellen bijMathieu Kerckhofs Trailers
Met een paardentrailer van Ifor Williams ben je verzekerd van gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid. Wil je graag wat extra informatie of advies over de beste paardentrailer voor het vervoer van je paarden? Onze experten denken graag met je mee. Samen met jou overlopen ze de specifieke vereisten en stellen ze samen de perfecte veetrailer samen die beantwoordt aan jouw verwachtingen en een veilig transport.
Bedankt! We hebben je aanvraag goed ontvangen.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw.