Kippers

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van kippers of kiepaanhangers met een kiepfunctie? Bij Mathieu Kerckhofs Trailers ben je aan het juiste adres! Ons assortiment kippers is ontworpen om het lossen van materialen zoals zand, grind of puin gemakkelijk te maken, met gebruiksvriendelijke kiepmechanismen en duurzame constructie. Kies uit een assortiment van verschillende formaten en laadvermogens om de perfecte kipper te vinden die past bij jouw behoeften. Bovendien, met onze scherpe prijzen en uitzonderlijke klantenservice, kun je vertrouwen op Mathieu Kerckhofs Trailers voor de allerbeste kippers.

Vraag je offerte aan

Functioneel & duurzaam

Onze kippers zijn ontworpen rekening houdend met de vele eisen die gesteld worden. Door gebruik te maken van ontwerp- en analyse software en door de prototypes aan zware testen te onderwerpen, voldoen de kippers nu aan de noden van de meest veeleisende gebruiker. De huidige serie biedt een groter laadvermogen zonder afbreuk te doen aan de sterkte.

Ifor Williams TT3621 met dichte zijden niet gekiept kipper voor groenafval en tuinafval ook mogelijk bij TT2515 en TT3017. Ifor Williams trailers kipper met solid sidesTT3017 met draadzijden geladen met hout niet gekipet. Ifor Williams kipper met mesh sides ook mogelijk bij TT3621 en TT3017

Veelzijdigheid

De kipper wordt vooral gebruikt om (bouw)materialen te vervoeren, maar met een relatief lage laadhoogte, is de kipper ook geschikt om velerlei machines te vervoeren.

Stabiliteit en sterkte

Van een trailer die in de moeilijkste omstandigheden moet werken, wordt verwacht dat die ontworpen is om er jarenlang gebruik van te kunnen maken! Elk aspect van het design werd zorgvuldig geëvalueerd en biedt nieuwe kenmerken en accessoires voor een nog beter gebruik.

Kipper TT3621 Ifor Williams Trailers Hanix graafmachine laden met oprijrampen TT3017 TT2515TT3621 Ifor Williams Kipper geladen met puin niet gekiept TT3017 TT2515

Onderworpen aan zware testen

Deze nieuwe kiepaanhangwagens werden eerst onderworpen aan testen in het productiehuis, waarna ze ook nog getest werden op ruwgeplaveide testbanen. Uiteindelijk zijn de prototypes extensief gebruikt geweest door een aantal gebruikers. Het resultaat van al het testen en de feedback is de huidige, verbeterde kipper.

Karakteristieken

 • Icoon checkmark
  Geoptimaliseerd laadvermogen
 • Icoon checkmark
  Een hoge hellingshoek
 • Icoon checkmark
  Elektrisch/ manuele kipperpomp onder het laadoppervlak
 • Icoon checkmark
  Optie 13” wielen mogelijk op TT3017 en TT3621
 • Icoon checkmark
  Achterbord op 2 manieren scharnierend
 • Icoon checkmark
  Zowel draadzijden als volle verhogingen beschikbaar
 • Icoon checkmark
  Warm gegalvaniseerd chassis
 • Icoon checkmark
  De unieke Ifor Williams balkassen met parabolische bladvering
 • Icoon checkmark
  Standaard reservewiel
Motor van TT2515 Ifor Williams onder de bak gekiept ook mogelijk bij TT3017 + TT3621 Ifor Williams Trailers
Je kipper bestellen bij Mathieu Kerckhofs Trailers
Met een kiepaanhanger van Ifor Williams ben je verzekerd van gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid. Wil je graag wat extra informatie of advies over de beste kipper voor jouw transport? Onze experten denken graag met je mee. Samen met jou overlopen ze de specifieke vereisten en stellen ze samen de perfecte kiepaanhanger samen die beantwoordt aan jouw verwachtingen.
Bedankt! We hebben je aanvraag goed ontvangen.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw.