Diepladers

Wij bieden een breed assortiment diepladers die zijn ontworpen om aan jouw transportbehoeften te voldoen. Vervoer je zwaar materieel of voertuigen zonder enig probleem en op een veilige manier.

Vraag je offerte aan

Bekijk elk model uit ons gamma commerciële trailers en je zult zien dat duurzaamheid, sterkte en trekgemak de voorname kenmerken zijn. Alle mogelijke toepassingen van trailers werden zo zorgvuldig onderzocht dat jouw trailer met de mogelijke optie zo kan uitgerust worden dat de job snel en veilig kan worden uitgevoerd.

Wat zijn diepladers?

Diepladers zijn aanhangwagens die zijn ontworpen om machines te vervoeren. Het belangrijkste kenmerk van een dieplader is dat de lading lager staat dan bij een normale aanhangwagen. Diepladers zijn ideaal voor bedrijven die grote en zware ladingen moeten vervoeren, zoals machines, apparatuur en voertuigen.

Vraag je offerte aan
GP Ifor Williams Trailers met JCB drie-asser met achterramp 1,83m en baksteun

Soorten diepladers

Er zijn verschillende soorten diepladers beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Hieronder vind je onze soorten diepladers:

 • Icoon checkmark
  GH serie: Deze serie bestaat uit een gelaste constructie en heeft het grootste laadvermogen van al onze diepladers en bovendien de laagste laadhelling.
 • Icoon checkmark
  GP serie: De GP-serie, is gekend als de sterkste dieplader in zijn domein en heeft een open rechthoekig stalen kaderwerk, geïntegreerd in het chassis.
 • Icoon checkmark
  GX serie: De GX-serie bestaat uit geplooide gegalvaniseerde stalen secties met gedichte zijkangen voor een grote flexibiliteit. De vormgeving zorgt ervoor dat de machinebestuurder veilig uit de cabine kan stappen.
Dieplader GX met hoogtewerker geladen modellen GH GP GX met achterklep of skids van Ifor Williams Trailers
Showroom MKT

Waarom kiezen voor Mathieu Kerckhofs Trailers?

 • Icoon checkmark
  Jarenlange ervaring: Wij zijn meer dan 30 jaar invoerder van Ifor Williams in België en verzorgen de verkoop en het onderhoud van remorken en trailers. Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen bij al jouw vragen.
 • Icoon checkmark
  Uitstekende service:  Een goed functionerende remork is voor elke gebruiker van levensbelang. Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren monteurs die de reparatie of het onderhoud van jouw remork met zorg uitvoeren. Dankzij een grote voorraad wisselstukken zorgen wij ervoor dat jouw trailer in perfecte staat wordt afgeleverd.
 • Icoon checkmark
  Persoonlijke aanpak: Wij begeleiden jou als klant altijd naar de beste oplossing. Het stopt niet bij de verkoop. Wij bestrijken het hele traject: van de registratie van het voertuig tot het onderhoud en de reparaties in de jaren erna.
 • Icoon checkmark
  Hoogstaande kwaliteit: Mathieu Kerckhofs Trailers werkt enkel met high-end oplossingen van Ifor Williams Trailers. Een garantie voor kwaliteit in verkoop, onderhoud en verhuur.

Voordelen van Ifor Williams diepladers

Ifor Williams is een gerenommeerd merk in de wereld van aanhangwagens en diepladers. Waarom kiezen voor Ifor Williams:

 • Icoon checkmark
  Flexibiliteit bij laden en lossen: De meeste modellen worden voorzien van een oprijklep of laadrampen met geïntegreerde steunen. Deze standaarduitrusting zorgt voor een goede ondersteuning tijdens het laden zonder steunpootjes te moeten uitzetten.
 • Icoon checkmark
  Stabiliteit tijdens het trekken: Al onze diepladers zijn uitgerust met de exclusieve Ifor Williams balk-assen en parabolische bladveren. Deze zijn ontwikkeld en verfijnd voor veilig en stabiel rijden. Gelijkaardige systemen worden gebruikt bij bedrijfsvoertuigen waarbij de wegligging bij beladen toestand belangrijk is. Het Ifor Williams balkassysteem, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, zorgt ervoor dat uw trailer zijn waarde behoudt.
 • Icoon checkmark
  Veiligheid bij laden en lossen: Er is een ganse rij accessoires voorzien om u te verzekeren dat uw lading stevig en veilig kan worden vastgesjord. Zelfs voor moeilijke ladingen bieden zij een oplossing.
 • Icoon checkmark
  Weinig onderhoud, lange levensduur: Het gegalvaniseerde stalen chassis en de dissel garanderen een optimale bescherming tegen corrsosie. Al onze commerciële trailers hebben een veiligheidscode en elk detail draagt bij tot onze topkwaliteit en een lange, probleemloze levensduur.
GH diepladers Ifor Williams Trailers skids steun
Je dieplader bestellen bij Mathieu Kerckhofs Trailers
Met een dieplader van Ifor Williams ben je verzekerd van gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid. Wil je graag wat extra informatie of advies over de beste dieplader voor het vervoer van je materieel? Onze experten denken graag met je mee. Samen met jou overlopen ze de specifieke vereisten en stellen ze samen de perfecte dieplader samen die beantwoordt aan jouw verwachtingen en een veilig transport.
Bedankt! We hebben je aanvraag goed ontvangen.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw.